8 de gener del 2010

Mostra Internacional de Cinema i Drets Humans. Burjassot.

L'institut Municipal de Cultura i Joventud junt a l'associacio A.C.T.E.S.  (Associació cultural testimoni social) porten a Burjassot la Mostra Internacional de Cinema i Drets Humans.
Proyeccions de curtmetratges que tindran lloc en el mes de febrer agrupades per 4 blocs temàtics.
L 'entrrada es debades fins completar aforo. Tots els curmetratges es completaran amb taules debats, col·loquis i activitats paral·leles.
 Programació:
Dijous 4 de febrer a les 19:30 hores. Violència de genere.
La sessió començara amb un monòleg: La xiqueta tumbada, per Antonia Buenos dramaturga i actriu.
Proyeccions: "Pide un deseo", "Reacción", "Test", "Fighting the silence", la sessió es finalitzara amb una taula debat presidida per Rosa Solbes periodista i Ana Marrades Puig professora de dret constitucional.

Dijous 11 de febrer a les 19:45 hores. Arts per els Drets Humans.
"Down to Heart" curtmetratge sobre els drets civils, "Democracy in Dakar" curmetratge sobre la cultura hip-hop i el seu vincule amb la política  en Senegal, la sessió finalitzara amb una taula debat.
A paritr de les 17:00 exhibició de grafitis i l'actuació del grup de hip-hop Laboraptorio.

Dijous 18 febrer a les 19.45 hores. Xarxes socials.
"Voluntario"curtmetratge sobre un xiquet marroquí que es perd en les montanyes i com la creu rotja organitza el seu rescat . "Cooperantes" curtmetratge de la realitat en Guatemala contada per cuatre adolescents que llancen missatges d'esperança desde el seu propi programa de radio. La sessió finalitzara amb una taula debat presidida per Manuel García director de cinema i Joan Campelo socioleg.

Dijous 25 febrer 19:45 hores Llibertat d'expressió.
"Taking liberties" curtmetratge sobre les violacions de les llibertats civils en Gran Bretaña .
 "Nada es lo que Parece" curmetratge sobre la trastenda del mon de la televisió. Per a finalitzar es realitzara la taula debat per  Mariola Cubells periodista i directora del periódic ADN.
La radio municipal de Burjassot obrira un espai de dialeg sobre els drets humans.
Anima't t'esperem en els debats perque la teua opinio es important i necessaria per a constituir una societat intercultural basada en el respecte i la llibertat d'expresio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada