29 de març del 2010

BUSCAR TREBALL A TRAVÉS D'INTENET

PÁGINES  INTERESSANTS D'INTERNET.
Internet s'ha convertit molt útil per poder buscar treball. És una font d'informació inesgotable però la clau és navegar amb intel·ligència per no perdre's entre tanta informació.
Els serveis de busca de treball a través d'internet s'estan transformant per a convertir-se en portals d'ocupació, de fet pots introduir el teu cirrículum, de manera que la pròpia gestora de la pàgina web puga remetre el teu historial professional aquelles empreses que requereixen cobrir un lloc de treball.
Alguns dels buscadors de internet també posseisen la seua pròpia borsa d'ocupació a què es pot accedir des de la seua pàgina principal. Els portals més coneguts són: http//www.infojobs.net/, http/www.bolsadetrabajo.com/, http//www.empleo.com, http//www.infoempleo.es/,
http//www.mercaempleo.es/, http//www.trabajos.com, http://www.portalparados.es/
Moltes d'estes pàgines ofereixen serveis adicionals a la pròpia borsa d'ocupació, com articles i notícies interessants del món del treball,; consells sobre el mètodes de busqueda d'ocupació etc. Una proposta interessant és la que ofereix http//www.ahoraque.com/, En ella s'arreplega tot tipus d'informació  útil per als universitaris acabats de llicenciar.
També hi ha webs que es dediquen a un sector específic com és el cas de "Animatur", que és una empresa que ofereix serveis d'animació turística i empresarial. Si vols treballar com animador turístic en hotels, cadenes hoteleres o càmping, trobaràs ofertes d'ocupació en http// www.animacion.net.
Si el que t'interessa és treballar per temporades http//www.seasonal-jobs.com és una web on es poden consultar treballs de temporada en qualsevol part del món, llocs com complexos hotelers en zones de platja, estacions d'esquí etc.
Si estàs estudiant o encara no tens experiència, les practiques son la millor opció. Interclass posa a la teua disposició una selecció de pràctiques de treball i estiu en l'estranger, amb les quals ampliaràs el teu currículum i aprendràs un idioma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada