27 d’octubre del 2009

5º Festival de cinema en Valencià

L'Inquiet.

 L’Inquiet és un projecte de la Fàbrica de la Llum, una associació cultural que té com a propòsit crear i difondre el cinema en valencià. L’objectiu d’aquest festival és, aglutinar els millors audiovisuals i promoure la llengua valenciana.
L'Inquiet consta de varies seccions en les cuals ja han sigut seleccionats els videos, llargmetratges,curtmetratges etc.
 En la Secció oficial les vesprades i nits del 21 al 27 de novembre a la Casa de Cultura podràs gaudir dels curtmetratges, documentals i llargmetratges que han sigut seleccionades per l'Inquiet 2009.
En la Secció mostra es fara un homenatge a Ferran Torrent màxim exponent de la literatua valenciana.
La Sección inquieta va dirigida a escoles e instituts, els alumnes presenten les sues propies  pel.lícules, aquesta secció reparteix tres premis de 600 euros en funció de les edats del alumnes participants: primària, secundària i batxiller.
La música també té una participació, per quart any consecutiu, en el festival de cinema Inquiet. Una vegada més es pot gaudir dels millors videoclips realitzats en la nostra llengua a la Sala Mirror. Una festa especial que servirà per a obrir boca d’allò que serà el festival durant els següents dies. Per tan sols 3 euros d’entrada, amb entrada lliure per als estudiants de la Universitat de València, la sala Mirror rebrà el dijous 19 des de les 22.30 hores la millor música en valencià, amb l’actuació en directe de Obrint Pas i Orxata Sound System.
Mes informació: http://www.inquiet.org/clip_inquiet.html



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada