27 d’octubre del 2009

JORNADES



J+P JOVES I PREVENCIÓ

La UPC AEPA-Mislata, en col·laboració amb l’Ajuntament de Mislata i el Consorci Xarxa Joves.net, ha organizat les II Jornades de Prevenció Comunitària de les Drogodependències, que tindran lloc el 18 i el 19 de novembre a Mislata, València.
Estes jornades, adreçades fonamentalment a tècnics/tècniques en prevenció de drogodependències i de joventut, pretenen oferir un espai per a la trobada i la reflexió sobre les possibilitats d’implementar estratègies coordinades en polítiques de prevenció amb joves. No faltarà la presència dels mateixos adolescents i joves que ens guiaran en el discurs aproximant-nos a la seua realitat i a les seues necessitats.


Es centrará el treball en quatre àrees on en l’actualitat comparteixen territori els tècnics d’UPC i Joventut: l’oci, l’educació formal, les noves tecnologies i l’acostament a joves consumidors/es. A més, es disposará d’algunes experiències sobre el treball amb adolescents i joves a través del mètode de bola de neu, i altres projectes d’interés.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada