30 d’octubre del 2009

CULTURA I FESTES

TALLER DANSES DEL MÓN

Taller per a aprendre danses de diferents païssos com a recurs per a treballar l'animació i l'expressió. Dissabte 14 de novembre a Xirivella
danses del monweb

JOVENTUD- CONCURS DE REPORTAtGES AUDIOVISUALS

I Concurs de reportatges audiovisuals TorrentJove
Obert el termini de presentació de la primera edició d'este concurs, que pretén promoure el relat periodístic entre els jóvens.
Es valoraran aquells treballs presentats que, tenint una duració de 5 minuts com a mínim i 15 de màxim, narren històries o fets sobre el tema de la neteja en qualsevol municipi. 
Hi ha tres modalitats
La Delegació de Joventut de l'Ajuntament de Torrent proposa un nou concurs que permetrà als jóvens indagar en temes que ens afecten tots a través d'este gènere periodístic.


El tema triat per a esta primera edició, té com a objectiu contribuir al desenvolupament d'una cultura que incloga formes de pensar i actituds dirigides a mantindre una ciutat més saludable: 

Hi ha tres modalitats: 

Lliure de 14 a 19 anys. Individual o en equip.
Lliure de 20 a 30 anys. Individual o en equip.
Grup escolar. Equip organitzat en un centre escolar de Torrent.


Cada modalitat té un premi de 700 euros.

El termini d'entrega dels treballs, en format DVD, finalitza el 15 de febrer del 2010.
Més informació:

http://www.joves.net/arees/joventut/agenda/i/64376/569/i-concurs-de-reportatges-audiovisuals-torrentjove
La jornada formativa, que duu per subtítol Estratègies educatives per a treballar la diversitat sexual amb joves, tindrà lloc el 13 i 14 de novembre.


Ampliar imatge
Conscients de la necessitat de transformar en espais més igualitaris les aules i la resta d’àmbits no reglats on joves i adolescents es formen i sociabilitzen, vos proposem participar en aquest fòrum. Una jornada on abordarem, des de la teoria i la pràctica, eines i estratègies educatives que ens ajuden a combatre l’heterosexisme i ens permeten treballar la diversitat sexual amb joves.



La inscripció és oberta, però el curs pot resultar especialment interessant tant per al voluntariat del Col·lectiu Lambda com per als agents implicats en l’educació de joves: professorat, tècnics de joventut, responsables de formació en el temps lliure, etc. No es requereix formación prèvia en la temàtica.
 Mes informació: http://www.lambdavalencia.org/noticias.php?id=556

Tallers de dinamització del voluntariat universitari edició 2009

Es realitzen  tallers de dinamització del voluntariat universitari per a estudiants de la Universitat de València de grau i postgrau.

Els tallers s'estructuren en quatre sessions de cinc hores amb els següents continguts:
*Contextualització general sobre el voluntariat.
*Apropament a la realitat específica de cada àrea de formació.
*Presentació d'experiències, on diferents associacions, entitats i ong ens explicaran les seues accions i ens convidaran a col·laborar amb elles.

Proposta de tallers

Es pot realitzar la inscripció en un únic taller.

1.- Atenció a persones dependents
2.- Prevenció i tractament de l'adicció a drogues
3.- Voluntariat cultural
4.- Racisme i immigració

5.- Menors en situació de risc
6.- Promoció de les dones
7.- Voluntariat ambiental
8.- Cooperació, solidaritat i educació al desenvolupament
9.- Voluntariat i tecnologies de la comunicació

LLOC I TRANSPORT

Els cursos s'impartiran a l’Aulari V del Campus de Blasco Ibáñez.

Transport: Per arribar-hi en transport públic pots utilitzar les línies d'autobús de l'EMT 9, 10, 12, 29, 30, 31, 70, 71, 79, 80, 81, 89, 90. Metro línia 3, parada “Facultats”.

Dates i horari de la part docent dels tallers

Tallers 1, 2, 3 i 4
Divendres, 6 de novembre, de 16 a 21 h.
Dissabte, 7 de novembre, de 9 a 14 h.
Divendres, 13 de novembre, de 16 a 21 h.
Dissabte, 14 de novembre, de 9 a 14 h.

Tallers 5, 6, 7, 8 i 9
Divendres, 20 de novembre, de 16 a 21 h.
Dissabte, 21 de novembre, de 9 a 14 h.
Divendres, 27 de novembre, de 16 a 21 h.
Dissabte, 28 de novembre, de 9 a 14 h.

Inscripció

Cada estudiant es pot inscriure en un únic curs.

La inscripció és gratuïta i es pot fer des de les 9 hores del 7 d’octubre fins a les 14h. del dijous 4 de novembre per als quatre primers tallers i fins a les 14h. del 18 de novembre per a la resta de tallers.

Per tal de formalitzar la teua inscripció al curs, cal que ens lliures al CADE de Blasco Ibáñez en les 72 hores següents a la realització de la preinscripció, fotocopia de la fulla de matrícula per al curs 2009/2010
.


 Més informació: http://www.uv.es/cade/v/voluntariat/promovolun/voluntinscrip09.htm

XVI Mostra Internacional de Pallassos 

La Mostra Internacional de Pallassos de Xirivella es una reunión de payasos de todo el mundo con un completo programa de actuaciones para arrancar a los espectadores una sonrisa. Nacida en el panorama de festivales españoles en el año 1993, este año alcanza su edición número dieciséis.

Un festival de teatro especializado en la figura del payaso y el clown con espectáculos tanto nacionales como internacionales (Chile, Francia, Bélgica,...), algunos de carácter clásico y otros más rompedores, para público infantil, juvenil y adulto, con representaciones al aire libre y en auditorios.

La programación oficial se completa con la Mostreta y con la exposición de fotografías De narices en el hospital.
 Espectaculos infantiles dirigidos a los escolares de Xirivella:  Del 2 al 12 de Noviembre. Teatro Auditori Municipal i escoletes infantil.
Programación oficial para todos los públicos del 12 al 22 de Noviembre.

 Más información: http://www.mostradepallassos.com/

" HORTA SUD EN BICI"

 Festa de la Bici 29/10/2009
Enllaç permanent imprimir Enviar per email
Es celebra a Alaquàs el dia de la bici!! Acudeix amb la teva el dia 8 de novembre a gaudir de la "Festa de la Bici". En el  parc del Dijous l'hora de trobada és a les 10:30 hores i la festa a les 12 hores, al cinturó verd d'Aldaia.

Es lliurarà als participants un esmorzar, refrescos, gorres...Pujada en globus aerostàtic, taller de seguretat vial, lliurament de premis al concurs de dibuix, sorteig de bicicletes, i mès coses...
A partir del 19 d'octubre, acudeix a les Oficines d'Informació de la Bicicleta situades en els Ajuntaments d'Alaquàs, Aladaia, Xirivella i en Quart de Poblet Jove i d'ónat d'alta en el servei de bici pública de "HortaSudEnBici".
 Más información: http://www.alaquas.org/documento.asp?id_do=11707

CONCERT en SAGUNT

CONCERT INAUGURAL CASAL JOVE
 
6 de novembre. 23 hores
Amb WE ARE STANDARD, DELOREAN i VIVA TIRADO. Gratis!
cartell concert inaug



A més, per la vesprada hi haurà al Casal Jove diverses activitats, com tallers, contacontes, etc.

El Casal Jove del Port està al carrer Vent de Marinada del Port de Sagunt


 Mes informació: http://www.joves.net/arees/cultura-i-festes/agenda/i/64602/590/concert-inaugural-casal-jove

OFERTA DE TRABAJO "BURJAJOVE"

"BURJAJOVE"

Con motivo de la celebración de las fiestas de Navidad, un año más desde la Casa de Cultura y Juventud se organiza Burjajove los días 2, 3 y 4 de Enero.
Si eres monitor, tasoc, tienes experiéncia en animación o simplemente quieres formar parte del equipo de trabajo de Burjajove, solo tienes que dejar el curriculum en el Espai Jove de la Casa de Cultura, desde el día 2 de Noviembre hasta el 13.

ESPECTACULOS.: "SKI MOUNTAIN"

4ª  EDICIÓN VLC SKIMOUNTAIN 09.

La cuarta edición de VLC Skimountain se celebrará los días 6, 7 y 8 de noviembre en el antiguo cauce del río Turia. Durante estos días en una zona de 6000 m2, el público podrá encontrar no sólo la mejor oferta en deportes de aventura de esquí y montaña, sino que además podrá disfrutar de una gran variedad de actividades lúdicas y de ocio, así como de los campeonatos y exhibiciones que realizarán profesionales del esquí y del snow, y que tendrán lugar en una pista de 30 metros de longitud. Una oferta de actividades dirigida a todo tipo de público y a profesionales, donde cobran especial relevancia las divertidas atracciones dirigidas tanto a los más pequeños, como es el caso del snowtubing. En esa actividad, los asistentes podrán deslizarse por la pista de esquí con unos flotadores conocidos popularmente como donuts.
 Asimismo, los asistentes también tendrán a su alcance una zona chill-out y un área outlet con stands de las mejores firmas de ropa y complementos para la práctica de este tipo de deportes, con precios asequibles y de máxima calidad. También se llevarán cabo diferentes sorteos entre los asistentes en los que se reglarán material de snow, ropa y equipamiento deportivo y forfaits. El abanico de actividades se completará con demostraciones de arte urbano a cargo de diferentes artistas del graffiti, conferencias, talleres y pases de películas, donde se mostrarán las mejores opciones que ofrecen la montaña y la nieve a nivel nacional e internacional.
En la zona de exposición, habrá stands de estaciones de esquí españolas como las de Aragón, Cataluña, Andorra y Sierra Nevada, e incluso también de otros países como EEUU y Canadá. Asimismo, estarán presentes clubes de esquí y montaña, organismos oficiales de turismo, agencias de viajes y de aventura, y oficinas de turismo que expondrán toda la oferta relacionada con el turismo rural, de aventura, nieve y montaña.
VLC SKIMOUNTAIN 09
Lugar:
IX Tramo del antiguo Cauce del Río Turia (entre el Puente de Calatrava y el Puente de las Flores).

Horario:
Viernes 6: 13 a 20 horas
Sábado 7 : 11 a 21 horas
Domingo 8 : 11 a 20 horas

Entradas:
Adultos: 4 euros.
Con flyer o agenda descuento de 1 euro.
Niños menores de 11 años (acompañados de adultos): entrada gratuita.
Profesionales del sector: entrada gratuita con invitación o acreditación.

  Más información: http://skimountain.es.

29 d’octubre del 2009

BECAS.

MINISTERIO DE FOMENTO
Orden FOM/2842/2009, de 29 de septiembre, por la que se publica la convocatoria de becas para la formación de titulados superiores en el Instituto Geográfico Nacional.
Más información: http://www.boe.es/boe/dias/2009/10/24/pdfs/BOE-A-2009-16875.pdf.

MEDIO AMBIENTE Y MEDIO RURAL Y MARINO
Resolución de 6 de octubre de 2009, de la Presidencia de la Agencia Estatal de Meteorología, por la que se convocan becas de formación de postgraduados relacionadas con las actividades de la Agencia para 2010
Más información: ttp://www.boe.es/boe/dias/2009/10/26/pdfs/BOE-A-2009-16875.pd

MINISTERIO DE LA PRESIDENCIA
Resolución de 16 de octubre de 2009, del Centro de Investigaciones Sociológicas, por la que se convocan ayudas a la investigación en Ciencia Política y Sociología para el año 2010
Más información:http://www.boe.es/boe/dias/2009/10/26/pdfs/BOE-A-2009-16984.pdf

MINISTERIO DE EDUCACIÓN
Resolución de 16 de octubre de 2009, de la Secretaría de Estado de Educación y Formación Profesional, por la que se convocan ayudas para participar en el programa de cooperación territorial «Rutas Literarias» durante el curso 2009-2010
Más información:http://www.boe.es/boe/dias/2009/10/27/pdfs/BOE-A-2009-17050.pdf

COLEGIO OFICIAL DE DOCTORES Y LICENCIADOS FILOSOFÍA Y LETRAS Y CIENCIAS ALICANTE
Convocatoria anual de cuatro becas de formación de Personal Técnico de Archivos
Más información: http://www.dip-alicante.es/bop2/pdftotal/2009/10/26-10-09.pdf#page=70

DIPUTACIÓN PROVINCIAL DE VALENCIA
Convocatoria nº 28/08.-Bases oposición libre de tres plazas de Técnico/a Medio/a Archivo y Biblioteca.
Más información: BOPV 255 de 27-10-09
Resolución de 3 de noviembre de 2009, de la Diputación Provincial de Valencia, referente a la convocatoria para proveer varias plazas.
Se convoca oposición libre para la provisión de tres plazas correspondientes a la Escala de Administración Especial, subescala Servicios Especiales, clase Cometidos Especiales, rama Archivo Biblioteca, denominación Técnico Medio Archivo y Biblioteca.
Las instancias solicitando tomar parte en la presente oposición serán presentadas dentro del plazo de veinte días naturales, contados a partir del siguiente al de la publicación del extracto de la convocatoria en el «Boletín Oficial del Estado».
Las bases de la presente convocatoria se hallan publicadas íntegramente en el «Boletín Oficial de la Provincia» número 255, de 27 de octubre de 2009.
ADMINISTRACIÓN LOCAL
Anuncio del Excelentísimo Ayuntamiento de Valencia sobre aprobación de la IV Convocatoria Beca Fallas de Valencia.  Más información.: BOPV 255 de 27-10-09

27 d’octubre del 2009

Notícies IVAJ

Agenda.
A tavés de la web del IVAJ se puede ver el curso de monitor de tiempo libre infnatil y juvenil que organiza Bona Gent.
Más información:  http://www.ivaj.es/ivaj/opencms/IVAJ/consultas/agenda/actividad.jsp?uri=/IVAJ/es/formacion/index.html&pk=4910

Boletín Oficial de la provincia de Alicante. (BOA)

PREMIOS ACTIVA.
 La Excma. Diputación Provincial de Alicante convoca, por vez primera, los Premios «Activa» por la Igualdad de Género
Más información: http://www.dip-alicante.es/bop2/pdftotal/2009/10/16-10-09.pdf#page=55

 X CONCURSO "VILLA DE ALBATERA".
X Concurso de Composición de Pasodobles "Villa de Albatera"
Más información: http://www.dip-alicante.es/bop2/pdftotal/2009/10/16-10-09.pdf#page=55

BECAS.

CORTES GENERALES
Acuerdo de 29 de septiembre de 2009, de la Mesa del Congreso de los Diputados, de convocatoria de becas individuales para la realización de estudios y trabajos sobre comunicación institucional, tanto en sus aspectos de comunicación interna como externa relacionados con el Parlamento.
Más información: http://www.boe.es/boe/dias/2009/10/17/pdfs/BOE-A-2009-16555.pdf.


MINISTERIO DE EDUCACIÓN
Resolución de 5 de octubre de 2009, de la Secretaría de Estado de Educación y Formación Profesional, por la que se convocan becas de formación en observación y diseño de cualificaciones profesionales, en documentación y legislación educativa y en tecnologías de la información y comunicación, a desarrollar en Unidades dependientes de la Dirección General de Formación ProfesionaL.
Más información: http://www.boe.es/boe/dias/2009/10/17/pdfs/BOE-A-2009-16555.pdf

JORNADES



J+P JOVES I PREVENCIÓ

La UPC AEPA-Mislata, en col·laboració amb l’Ajuntament de Mislata i el Consorci Xarxa Joves.net, ha organizat les II Jornades de Prevenció Comunitària de les Drogodependències, que tindran lloc el 18 i el 19 de novembre a Mislata, València.
Estes jornades, adreçades fonamentalment a tècnics/tècniques en prevenció de drogodependències i de joventut, pretenen oferir un espai per a la trobada i la reflexió sobre les possibilitats d’implementar estratègies coordinades en polítiques de prevenció amb joves. No faltarà la presència dels mateixos adolescents i joves que ens guiaran en el discurs aproximant-nos a la seua realitat i a les seues necessitats.


Es centrará el treball en quatre àrees on en l’actualitat comparteixen territori els tècnics d’UPC i Joventut: l’oci, l’educació formal, les noves tecnologies i l’acostament a joves consumidors/es. A més, es disposará d’algunes experiències sobre el treball amb adolescents i joves a través del mètode de bola de neu, i altres projectes d’interés.


 

Proves d’Accés a les Ensenyances Esportives.

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ
Resolució de 13 d’octubre de 2009, de la Direcció General d’Ordenació i Centres Docents, per la que es convoquen les proves de caràcter específic d’accés a les ensenyances esportives a què es referix l’Orde de 23 de desembre de 2004, de la Conselleria de Cultura, Educació i Esport i es determina el calendari i el procediment per a l’admissió i matriculació per a cursar les ensenyances esportives de Grau Mitjà de futbol i de futbol sala i de Grau Superior de futbol i de futbol sala en el Centre Integrat Públic de Formació Professional Complex Educatiu de Cheste, durant l’any 2010.
Mes informació: http://www.docv.gva.es/portal/portal/2009/10/22/pdf/2009_11874.pdf.

Documento oficial de la Comunidad Valenciana (DOCV)

CONSELLERIA D'INDÚSTRIA, COMERÇ I INNOVACIÓ
RESOLUCIÓ de 16 d’octubre de 2009, del director general de Relacions amb les Corts i Secretariat del Consell, de la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació, per la qual es disposa la publicació del conveni de col·laboració entre l’Institut de la Joventut del Ministeri d’Igualtat i l’Institut Valencià de la Joventut
Més informació:http://www.docv.gva.es/portal/portal/2009/10/21/pdf/2009_11755.pdf

Becas

MINISTERI D'INDUSTRIA, COMERÇ I TURISME
Resolució de 14 d'octubre del 2009, de la Secretaria General de Comerç  Exterior, per la que es convoquen per a l'any 2010, beques destinades a la realització de pràctiques de comerç exterior en associacions espanyoles d'exportadors
Mes informació:http://www.boe.es/boe/dias/2009/10/22/pdfs/BOE-A-2009-16789.pdf

CORTS VALENCIANES
Convocatòria de dues beques per a la formació arxivística a les Corts Valencianes
Més informació:http://www.boe.es/boe/dias/2009/10/22/pdfs/BOE-A-2009-16789.pdf

Notícies IVAJ

SORTEIG CARNE JOVE.
Contesta la pregunta "¿Qué oficina del IVAJ está más cerca de tu residencia?", antes del 2 de noviembre, y participarás en el sorteo de 50 entradas, repartidas en 25 lotes de dos entradas cada uno, para el concierto que PITINGO con JUAN CARMONA dará EL PRÓXIMO 6 DE NOVIEMBRE en ALCOÍ, teatro Calderón.
Mes informació:
http://www.ivaj.es/ivaj/opencms/IVAJ/es/tiempo/carnes/formulario_sorteo_7campos?__locale=es&uri=/IVAJ/es/tiempo/index.html 

5º Festival de cinema en Valencià

L'Inquiet.

 L’Inquiet és un projecte de la Fàbrica de la Llum, una associació cultural que té com a propòsit crear i difondre el cinema en valencià. L’objectiu d’aquest festival és, aglutinar els millors audiovisuals i promoure la llengua valenciana.
L'Inquiet consta de varies seccions en les cuals ja han sigut seleccionats els videos, llargmetratges,curtmetratges etc.
 En la Secció oficial les vesprades i nits del 21 al 27 de novembre a la Casa de Cultura podràs gaudir dels curtmetratges, documentals i llargmetratges que han sigut seleccionades per l'Inquiet 2009.
En la Secció mostra es fara un homenatge a Ferran Torrent màxim exponent de la literatua valenciana.
La Sección inquieta va dirigida a escoles e instituts, els alumnes presenten les sues propies  pel.lícules, aquesta secció reparteix tres premis de 600 euros en funció de les edats del alumnes participants: primària, secundària i batxiller.
La música també té una participació, per quart any consecutiu, en el festival de cinema Inquiet. Una vegada més es pot gaudir dels millors videoclips realitzats en la nostra llengua a la Sala Mirror. Una festa especial que servirà per a obrir boca d’allò que serà el festival durant els següents dies. Per tan sols 3 euros d’entrada, amb entrada lliure per als estudiants de la Universitat de València, la sala Mirror rebrà el dijous 19 des de les 22.30 hores la millor música en valencià, amb l’actuació en directe de Obrint Pas i Orxata Sound System.
Mes informació: http://www.inquiet.org/clip_inquiet.html



26 d’octubre del 2009

Festival Mon Jove


Mon Jove, organizadora del III Festival de Colectividades que tendrá lugar el próximo sábado 24 de octubre en la Plaza Gabriel Miró de Alicante. Se tratará de un encuentro lúdico y musical dedicado a la muestra de las culturas provenientes de diferentes lugares del planeta.  De esa manera ritmos, voces, danzas, sabores y colores se mezclarán a partir de las 18 h. de la tarde.


Eurodesk (Boletín del instituto de juventud)

El boletín Eurodesk, editado por el Instituto de la Juventud, contiene información actualizada sobre fechas de presentación de solicitudes de programas españoles y europeos así como novedades y noticias en las áreas de educación, formación y juventud.
Más información: http://www.juventudenaccion.migualdad.es/opencms/export/download/eurodesk/oct09.pdf.

Curso Asociacionismo 2.0.

  El curso “Asociacionismo 2.0: Trabajando en la nube” te permitirá conocer herramientas, webs y programas para organizar mejor tu asociación y dar a conocer sus actividades.  A lo largo de las mañanas de 4 sábados podrás crear un blog, aprender a utilizar de la manera más efectiva redes sociales como Facebook o Twitter, así como optimizar tu trabajo con Google Docs, Calendar y Gmail y almacenar virtualmente todo aquello que necesites en Flickr, Picasa, Youtube El curso está organizado por el Consejo de Juventud de Alicante, la asociación Universitarios progresistas Camon y el Vicerrectorado de Alumnado de la Universidad de Alicante.

El curso se impartirá en la Sala CAMON de Alicante, los sábados del mes de noviembre, el horario es de 10 a 14 horas y se incluirán ponencias de reputados especialistas, divididas en las siguientes sesiones:
 “Informática, internet y Google”
 Blogs: "La voz de tu asociación en internet”.
 “Redes sociales e identidad digital”.
 "Herramientas recomendadas”


 Mas información: http://cjalacant.org/?p=1844 

Concurso de videos

 6º Videofestival Internacional para niños y jóvenes.
 Videotivoli busca videos realizados por jóvenes menores de 16 años de todo el mundo.
Las películas deben tener una duración inferior a 10 minutos y no hay restricciones ni de estilo ni temática.
  Mas información: http://www.videotivoli.fi/

Curso Gestión de Subvenciones para Asociaciones Juveniles en Valencia

El próximo viernes 6 de noviembre tendrá lugar un curso de Gestión De Subvenciones Para  Asociaciones Juveniles organizado por Cooperación Internacional ONG.
El curso pretende acercar la gestión de subvenciones a jóvenes y asociaciones juveniles con reducida experiencia en su tramitación, ofreciendo información práctica sobre la realización de peticiones, ayudando a prevenir errores comunes y mejorando la capacidad de gestión.
El curso es de inscripción gratuita y limitado a las plazas disponibles. Se desarrollará en la sede del Consell de la Joventut (C/ Linterna, 32 – Valencia).
 Mas información:  http://www.juventudsolidaria.es/curso_gestion_2009.php:

BECAS

Becas Cortes generales:
Acuerdo de 6 de octubre de 2009, de la Mesa del Senado, por el que se convocan entre postgraduados becas de formación sobre comunicación institucional, interna y externa, relacionada con la actividad oficial del Senado.
Mas información:
http://www.boe.es/boe/dias/2009/10/23/pdfs/BOE-A-2009-16811.pdf

Ministerio de la Presidencia:
Resolución de 13 de octubre de 2009, del Instituto Nacional de Administración Pública, por la que se publica la convocatoria de beca de formación para titulados superiores universitarios en materias relacionadas con las tecnologías de la información. Mas información:
http://www.boe.es/boe/dias/2009/10/23/pdfs/BOE-A-2009-16811.pdf

19 d’octubre del 2009

ENTREGA DE BONOS TRANSPORTE

La segunda quincena de octubre, concretamente del 15 al 30 de octubre, es la fecha escogida por el Espai Jove de Burjassot para hace entrega de los bonos de la Campaña de Ayudas al transporte lanzadas el pasado mes de septiembre.




Ayudas para el alquiler del IVAJ

Ayudas para el alquiler


¡¡Las ayudas se refieren exclusivamente a gastos de alquiler generados durante el año 2009!!

Requisitos:

- Obtener unos determinados ingresos anuales, para la ayuda individual mínimo 1.900 euros al año, sin superar, en todo caso, la cantidad máxima de 15.000 euros anuales, y para la ayuda por pareja como mínimo, 3.800 euros, sin superar, en todo caso, la cantidad máxima de 30.000 euros al año.

- No ser propietarios de vivienda alguna en la localidad donde esté ubicada la vivienda alquilada.

- Tener entre los 18 y los 35 años cumplidos, a fecha 31 de diciembre de 2009.

Cuantía:

Las ayudas podrán alcanzar hasta el 50% del importe total del arrendamiento generado durante el año 2009.

Plazo presentación:
Dispones de 15 días de plazo una vez esté publicada la ayuda en el DOCV, esta ayuda se solicita durante el mes de MARZO

Donde Presentarlo:
REGISTRO GENERAL DEL INSTITUTO VALENCIANO DE LA JUVENTUD (IVAJ)
C/ HOSPITAL, 11
46001 Valencia
Tel: 963869953

Toda la Info completa en:
http://www.gva.es/portal/page/portal/inicio/procedimientos?id_proc=2666&id_page=&id_site=368#2

14 d’octubre del 2009

Mostra professional de contacontes

II Mostra professional de contacontes
“Contescoltes”

Divendres 30 d’octubre de 2009 Monestir de Santa Maria de la Valldigna.
Simat de la Valldigna. (València)
Dirigida a: gestors culturals, bibliotecaris, docents i altres mediadors que tinguen vinculació professional amb el món de l’animació lectora i el foment de la lectura.
Les sessions s’impartiran en 2 espais diferents del Monestir de Santa María de la Valldigna. Les actuacions realitzades pel matí a la Sala A es repetiran de vesprada a la sala B i a la inversa.

mes informacií i fullet d'inscripció a:

http://www.fvmp.es/fvmp3/actualidad/agenda/cita.html?id_evento=1659


13 d’octubre del 2009

TREBALL/OPOCICIO

ADMINISTRACIÓ LOCAL



Edicte de l'Ajuntament de Senyera sobre convocatòria núm. 1/09.- Bases concurs-oposició lliure d'una plaça d'Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local

MES INFO A:
https://bop.dival.es/bop/drvisapi.dll?LO=00000001a6b7c8d90000000500000018000007f64346931d000000000001000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000&type=application/pdf

BEQUES

CORTS GENERALS


Beques de formació arxivística, documental i bibliotecària, relacionada amb l'activitat oficial del Senat .
 
mes informacio a:
 
http://www.boe.es/boe/dias/2009/10/02/pdfs/BOE-A-2009-15694.pdf
 
COL·LEGI OFICIAL DE DOCTORS I LLICENCIATS FILOSOFIA I LLETRES I CIÈNCIES ALACANT


Convocatòria anual de sis beques, quatre de formació en Museografia i Museologia, i dos de formació en Biblioteconomia, amb destinació al Museu Arqueològic Provincial

mes informacio a:
 
http://www.dip-alicante.es/bop2/pdftotal/2009/10/05-10-09.pdf#page=147

Título Propio de Experto en Servicios de Información Juvenil

Ya está abierto el plazo de matrícula para el Título Propio de Experto en Servicios de Información Juvenil e Información al Ciudadano, en la siguiente dirección tenéis toda la información al completo:

http://www.usal.es/webusal/node/429

Para cualquier aclaración, no dudéis en contactar con nosotros.

JORNADAS REGIONALES JÓVENES Y EMPLEO


Realidades, estrategias y retos


Murcia, 26-27 noviembre 2009

Auditorio y Centro de Congresos Víctor Villegas


Información, programa e inscripción en la Web: http://www.mundojoven.org/jornadasregionales

Plazo de inscripción: Abierto hasta el 18 de noviembre

Organiza: Instituto de la Juventud de la Región de Murcia, Servicio Regional de Empleo y Formación, Instituto de la Mujer de la Región de Murcia

6 d’octubre del 2009

BECAS MINISTERIO DE EDUCACION

Orde EDU/2618/2009, de 18 de setembre, per la que es convoquen ajudes per a participar en cursos d'immersió en llengua anglesa organitzats per la Universitat Internacional Menéndez Pelai


Més informació:
http://www.boe.es/boe/dias/2009/09/30/pdfs/BOE-A-2009-15573.pdf


Orde EDU/2619/2009, de 29 de setembre, per la que s'amplia el termini de presentació de sol·licituds de beques de caràcter general i de mobilitat per al curs acadèmic 2009-2010 per a alumnes d'ensenyaments universitaris i d'estudis postobligatoris i superiors no universitaris, convocades per Orde EDU/1901/2009, de 9 de juliol i Resolució de 3 de juny del 2009


Més informació:
http://www.boe.es/boe/dias/2009/09/30/pdfs/BOE-A-2009-15574.pdf