3 de maig del 2010

CONCURS FOTOGRAFIC: "LA SENDA DEL POETA 2010"

" La Senda del Poeta 2010"

Des de fa més d'un dècada ve celebrant-se "La Senda del Poeta" un event en record del poeta i dramaturg oriolà Miguel Hernández . Esta activitat de 3 dies de senderisme, contribueïx a donar a conéixer la vida i l'obra del poeta, brindant als joves una alternativa de turisme cultural a través de la combinació de literatura, naturalesa i art que estan presents al llarg de tot el recorregut.

Requisits dels participants:
Podran participar en la present convocatòria joves aficionats o professionals de la fotografia, les edats de la qual estiguen compreses entre els 14 fins als 30 anys.

Condicions tècniques de les obres.
- El tema sobre el qual versaran les fotografies  serà "La Senda del Poeta 2010", si be podràn presentar-se fotografies d'edicions anteriors.
- Els participants podran presentar un màxim de 3 fotografies, en color o en blanc i negre, en suport rígid, tipus paspartú, cartó, ploma etc.(no s'admetran en vidre), no superior a 40 x 50 cm. Les fotografies tambè es presentaran en suport digital,en un CD.

Premis:
- 1º Premi de 1.500 euros .
- 5 mencions d'honor de 300 euros cada una.
Les fotografies premiades i les seleccionades per a les exposicions seran cecides pels seus autors durant 2 anys al IVAJ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada