4 de maig del 2010

DIA DE EUROPA - 9 MAIG -

"DIA DE EUROPA EN VALÈNCIA"
En torn a la celebració del "Dia de Europa" que serà el pròxim 9 de maig, l'IVAJ ha preparat activitats per a donar a conèixer les distintes oportunitats que Europa ofereix els joves sobre treball, estudis, voluntariat, organismes, institucions etc.

El dia 5 de maig tindrà lloc una jornada informativa que consistirà en una serie de ponències per a donar  a conèixer els recursos que faciliten als joves la busca de treball, estudis...

A continuació s'exposarà el programa "Europe Direct" en el qual es parlarà dels temes Institucions UE: Treballar, Pràctiques i Novetats en el tractat de Lisboa. Així mateix s'informarà del programa Europeu "Joventut en Acció" i per finalitzar es presentarà el programa "Eurodesk" i les seues ferramentes.

IVAJ (C/ Hospital, 2 baix de València) va a dedicar un espai especific per a desplegar el material europeu organitzat per temes i accesible al públic. Els joves que ho desitgen disposaran del merchandising apropiat i sel's explicarà amb mès profunditat la utilitat del punt local d'informació Europa Eurodesk que l'IVAJ ofereix com a servei.

El dia 19 de maig se celebrarà la "Europa Connection Point" organitzada per EuropaJoven2010.org , Espai participatiu i interactiu que permetrà els joves incrementar el seu coneixement sobre la realitat europea i expresar la seua visió sobre el futur de la ciudadania Europea.

Per finalitzar el dia 25 de maig tindrà lloc l'entrega de diplomes Euroescola, concurs en el que han participat 59 equips de la Comunitat Valenciana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada