12 de maig del 2010

Mercat Medieval Burjassot 2010

Burjassot acomiada el 10dB 2010 amb la seua tornada a l'època dels cavallers, les dames i els bufons
" Mercat Medieval"

La Plaça de l'Ajuntament de Burjassot i els seus carrers adyacents es despertaran els dies 15 i 16 de maig transformades. Cavallers, dames, bufons i joglars invadiran la vila de Burjassot en la celebració del Mercat Medieval.
Enguany tornarà a tindre com a protagonistes  els artesans, els comerciants i les associacions de Burjassot que situaràn els seus llocs de venda i de degustació de productes en la Plaça de l'Ajuntament.
A més dels tradicionals llocs de menjars es podran realitzar compres de roba o elements de decoració i complements realitzats a mà pels artesans, la diversió esta asegurada amb les diferents representacions teatrals que es desenvoluparan al llarg del cap de setmana.
Tambè els tallers del l'Institut Municipal de Cultura i Joventut mostraran a la ciutadania tot allò que poden aprendre si es decideixen a participar en alguns d'ells al llarg de l'any. I els alummnes de l'Escola d'Animadors i Monitors de Burjassot Anima't seran guies d'excepció per a visitar les Sitges ambientades per a l'ocasió.
Tot amb la narració de Burjassot Ràdio, l'emissora de ràdio municipal que durant tot el cap de setmana serà un any més, l'encarregada de dinamitzar el mercat i de donar a conéixer les activitats que en ells es realitzen, publicant la gran quantitat de productes disponibles per a tots.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada