25 de novembre del 2009

Observatori d'Inserció Professional i Assessorament Laboral- videocurriculum

Els i les estudiantes i titulats i titulades de la Universitat de València poden gravar el seu videocurrículum en L'Observatori d'Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL).
OPAL ofereix un nou servei de gravació de videocurrículum adreçat a tots els estudiants i titulats de la Universitat deValència, es pretent amb aquesta iniciativa  sent un pont entre la Universitat i l´ocupació, ofereix un nou servei de videocurriculum.
El videocurrículum és un tipus de carta de presentació en format audiovisual, d'una durada aproximada de 3 minuts. Una nova fórmula que s’està imposant a l'hora de buscar feina.
Les persones interessades a gravar-ho, podran assistir a una sessió d'orientació prèvia que els proporcionarà una guia per saber com elaborar-ho de la manera més correcta possible.
Una vegada realitzat i editat l'enregistrament per part del personal de l’OPAL, l'usuari en rebrà una còpia per tal de donar-se a conèixer a totes les empreses que li puguen interessar.
Aquesta nova eina, complementària del currículum tradicional, permet que els responsables dels processos de selecció coneguen de manera àgil i directa les competències, la formació, l'experiència i els objectius professionals de cada candidat, tot introduint un element diferenciador.
Per poder gaudir d'aquest servei, contacteu amb:
OPAL - Observatori d'Inserció Professional i Assessorament Laboral
http://www.uv.es/opal
C/ Batxiller, 1- 46010 València
Tel.: 96 339 09 91 Fax: 96 362 04 71
opalges@uv.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada