5 de febrer del 2010

ACTIVITATS IMCJB

 TALLER DE DANSA TERÀPIA
L'Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot llança  noves places per al taller de Dansa teràpia
La dansa teràpia és una manera particular i subjectiva de concebre la dansa com a vehicle per donar forma a un llenguatge corporal a través de la qual activar les sensacions, la memòria, la relaxació i la imaginació.
El monogràfic de Dansa teràpia, per al qual s'han ofert 8 places lliures, s'impartirà els dimarts i els dijous, de 19:30 a 21 h, en el Centre Social Isaac Peral de Burjassot. El període de matrícula estarà obert des de dilluns 8 de febrer fins divendres dia 12, del mateix mes. Els interessats i les interessades podran efectuar els tràmits de matrícula pertinents, bé presencialment, en el lloc d'Informació o en l’Espai Jove (Casa de Cultura), en els horaris establits per a l'atenció al públic: de 9:30 h a 13:30 h i de 17 h a 19:30 h o bé per Internet, a través d'una aplicació que quedarà activada, pròximament, en les webs municipals, www.burjassot.org i www.imcjb.net.
Orientat especialment a joves majors de 14 anys i també per a adults, homes i dones, amb experiència o sense en treball corporal, el preu del monogràfic és de 100 euros, un preu a què se li aplicarà el 20% de descompte si els ciutadans i ciutadanes interessades presenten algunes de les targetes municipals, en el moment d'efectuar el pagament, únic, per ser un monogràfic.
Impartit per Carolina Ponce i per Virginia Soprano, a partir de febrer, el monogràfic de Dansa teràpia aportarà als alumnes ferramentes útils per a, a través de la dansa, aprendre a conéixer i cuidar el cos, soltar tensió corporal, exercitar la sensopercepció, aprendre seqüències de dansa contemporània, integrar en el treball concentració i diversió i enfortir la motivació i la fortalesa en un mateix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada