1 de febrer del 2010

"TALLER UN GEST UN TREBALL"

Un gest, un treball o com saber enfrontar-se a un entrevista de treball es el nou taller de la Casa de Cultura de Burjassot.
Amb açó de la crisi i que cada vegada hi ha menys lloc de treball, quan et citen per a realitzarte una entrevista el més important es que pugues realitzar-la amb èxit per a no perdre oportunitats laborals. Així que des de
l' IMCJB s'ha organitzat un taller per a saber com fer-la: com posar les mans, quins gestos són el apropiats, com dirigir-se a la persona que està preguntant... en definitiva com comportar-se i passar l'entrevista d'una manera satisfactòria.
Està es la temática del nou taller gratuït que, del 16 febrer al 4 març, es va impartir en la Casa de Cultura de Burjassot els dimarts i els dijous de 18:30 a 20:00 hores.
El taller té com objetiu ajudar aquells jovens, a partir de 16 anys, en la busca del seu primer treball o en la millora del mateix. Des del punt de vista de la imatge i tot el que es diu a través d'ella és el que es donarà a conèixer,així com les tècniques més adequades per a enfrontar-se a una entrevista de treball.
Totes aquelles persones interessades a participar en el taller, tan sols han de passar-se per L'Espai Jove de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 hores i de 17:00 a 20:00 per formalitzar l'inscripció, ja que es tracta d'un taller amb plaçes limitades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada