5 de febrer del 2010

ACTIVITATS IMCJB


TALLER DE BUSSEIG
  Noves plaçes per al taller de Busseig.
En col·laboració amb el Centre de Busseig BAGUA, entitat que impartirà les classes, l'IMCJB ha ofert este taller que es desenvoluparà, els divendres de 20 a 22 h, entre els mesos de febrer i juny, en la Piscina Coberta Municipal de Burjassot. El període de matrícula estarà obert des de dilluns 8 de febrer fins divendres dia 12, del mateix mes. Els interessats i interessades podran efectuar els tràmits de matrícula pertinents, bé presencialment, en el lloc d'Informació o en l’Espai Jove (Casa de Cultura), en els horaris establits per a l'atenció al públic: de 9:30 h a 13:30 h i de 17 h a 19:30 h o bé per Internet, a través d'una aplicació que quedarà activada, pròximament, en les webs municipals, www.burjassot.org i www.imcjb.net.
El taller està orientat per a persones de 16 anys, que disposen de la corresponent autorització
S'han establit tres mòduls, el de teoria, que s'impartirà els dies 19 i 26 de febrer i els dies 5, 12 i 26 de març. El mòdul d'aigües confinades (piscina) s'impartirà els dies 9, 16, 23 i 30 d'abril i els dies 7 i 14 de maig, mentre que les classes del mòdul d'aigües obertes (llac o mar) tindran lloc, si la climatologia ho permet, els dies 22 i 23 de maig, si només haguera un grup de treball i també els dies 29 i 30 de maig, en el cas que s'hagen format dos grups de treball.
El preu del Taller de Busseig és de 250 euros i aquells ciutadans o ciutadanes que disposen d'alguna de les targetes municipals o que formen part de família nombrosa, podran beneficiar-se del 20% i 50% de descompte, respectivament. El taller permetrà aprendre les tècniques bàsiques del busseig, obtindre la llicència PADI i tindre l'oportunitat d'adquirir les nocions necessàries per endinsar-se en el fascinant món subaquàtic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada