9 d’abril del 2010

BEQUES

Beca Séneca.
Beques per a la mobilitat dels estudiants univeristaris que es desplaçen i siguen residents en altra provincia distinta al seu lloc d'origen durant el periode d'estudis.
Estes beques van dirigides als estudiants universitaris que hagen cursat els seus estudis en universitats públiques.
Requisits:
- Titol de grau, llicenciat, enginyer, arquitecte, arquitecte tècnic amb projecte de fí de carrera i que hagen obtingut una plaça en la convòcatoria SICUE per al curs 2010-2011.
- Tenir crèdits superats i estar matriculats en no menys de 30 crèdits. (Veure els crèdits requerits en el B.O.E. Núm 85. amb data 8 d'abril de 2010).
Data límit d'inscripció  28 d'abril 2010.
Dotació econónica: 500 euros mensuals durant el periode acadèmic.
Dotació única de viatge de 120 euros.


 BEQUES PER A PRÀCTIQUES PROFESSIONALS EN DOCUMENTACIÓ.
La Conselleria d’Educació convoca dos beques per a la realització de pràctiques professionals en documentació. Les beques de pràctiques formatives es faran en el Servici d’Investigació i Estudis Sociolingüístics de la Secretaria Autonòmica d’Educació.
Requisits que han de reunir els sol·licitants:
a) No tindre més de 35 anys.
b) Estar en possessió del títol de llicenciat en Documentació, diplomat en Biblioteconomia i Documentació o titulats superiors amb el mòdul nivell III de tècnic especialista en Biblioteconomia, Arxivística i Documentació (M.N.III). El títol ha d’estar expedit o homologat per les autoritats espanyoles corresponents i que no hagen transcorregut més de cinc anys des de la seua finalització.
c) Estar en possessió del nivell mitjà de valencià expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.
d) No haver sigut beneficiari de beques o pràctiques professionals en la Generalitat per un període igual o superior a 36 mesos.
Les dos beques de pràctiques formatives estan dotades cada una amb 1.000 euros mensuals bruts.
Data limit d'inscipció: 28 d'abril 2010.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada