16 d’abril del 2010

CONCURS FOTOGRAFIC: L'Ull del 10dB'

Concurs de Fotografia L’Ull del 10dB

Festival de les Arts Escèniques 10dB Burjassot
Del 7 al 16 de maig 2010

AMB MOTIU DE LA CELEBRACIÓ DEL FESTIVAL 10DB, ES CONVOCA EL CONCURS DE FOTOGRAFIA “L'ULL DEL 10DB”.

Aquest concurs té com objectiu invitar als professionals i els aficionats a la fotografia que capten la seua visió del municipi de Burjassot. La fotografia guanyadora es publicarà en format cartell , grandària A2( 420 x 594)per al seu posterior ús per part de l’IMCJB i l’Ajuntament de Burjassot com a element publicitari o comercial.

Podran participar-hi totes les persones, siguen o no professionals de la fotografia, majors d’edat i de qualsevol nacionalitat. Cada autor podrà presentar un màxim de 2 fotografies.

La temàtica haurà de ser relativa al municipi de Burjassot. En ella podran aparèixer monuments, instal•lacions, festejos i esdeveniments en què estiga autoritzada la realització de fotografies relatives a Burjassot i a la seua activitat.

Per a la seua participació hauran d’emplenar de forma prèvia un formulari d’inscripció que estarà disponible en la pàgina web de l’Ajuntament de Burjassot , en la recepció de l’edifici de la Casa de Cultura i en l’Espai Jove de la Casa de Cultura.

El dit formulari haurà de ser enviat bé via correu electrònic a info@10db.org o entregat de forma presencial en la recepció de la Casa de Cultura de Burjassot, c/ Mariana Pineda 93-95, 46100, Burjassot.

Més informació a les bases del concurs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada