14 d’abril del 2010

GUIA DE TURISME ACTIU

AVENTURA'T - Guia de Turisme Actiu-
Els centres joves de la xarxa JOVES.net volem posar al teu abast una eina útil per a organitzar els teus viatges, les teues escapades... aquesta GUIA AVENTURA’T d’activitats i allotjaments de turisme actiu.
Han reunit en una mateixa guia centenars de referències d’activitats de turisme actiu i d’instal·lacions per a l’allotjament. Pel que fa a les activitats pots trobar des dels esports d'aventura passant pel senderisme, fins a la pràctica dels esports més tradicionals... de tot això en trobeu a aquesta guia una oferta rica i variada. En l’apartat d’allotjaments trobaràs tota mena d’instal·lacions: cases rurals, zones d’acampada i recreatives, albergs, refugis, granjes escola...
Utilitzant el buscador de la guia trobareu tota mena d'activitats amb totes les seues característiques i les entitats que les organitzen i tots els allotjaments amb els seus serveis i informacions pràctiques per al seu ús. Però, a més a més, podeu relacionar activitats i allotjaments i a l’inrevés: què fer i on poder allotjar-se o bé on anar i quines activitats de turisme actiu poder realitzar.
D’altra banda la guia permet la seua actualització interactiva: si coneixes alguna instal·lació o activitat o alguna dada de les que ja tenim a la guia s’ha de modificar es pot fer des de la mateixa web amb el corresponent formulari. Amb això millorem el seu contingut i el mantenim actualitzat.
Amb aquesta guia el viatge, l'aventura te l'organitzes tu mateix...
Bon viatge! Bona aventura!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada