16 d’abril del 2010

SETMANA DEL LLIBRE A BURJASSOT

SETMANA DEL LLIBRE 2010. '20 Anys de cultura a través del llibre'

Del 19 al 23 d'abril vine i celebra amb nosaltres la Setmana del Llibre.
Amb activitats per a xiquets, xiquetes i adults totalment gratuïtes.

Dilluns 19: Animació Caputxeta roja.
Dimarts 20: Gimcana de Pinotxo.
Dimecres 21: Titelles dels 3 porquets.
Dijous 22: Viatja amb Peter Pan.
Totes les activitats en la biblioteca infantil a les 18 hores.

Els adults tambè tenen el seu espai en la Setmana del Llibre:
Presentació del llibre: "El mural com a fons: La poesia de Vicent Andrés Estelles" de Jaume Pérez Montaner, a mès recital poètic amenitzat amb piano, portat a terme per Manel Rodríguez Castelló i Àlex Andrès.  Lloc:Casa de Cultura Burjassot a les 19.00 hores.

Per tancar el dia pojecció de la Pel·lícula: "Cos Mortal" dirigida per Carles i Antoni Sendra a les 20:30 en el C.C. Tívoli. Entrada gratuïta per a les persones assistents a la presentació del llibre. La resta del públic 4 euros,(descompte amb la targeta municipal)

Divendres 23: Contacontes "La Júlia i el ratolí Pèrez". C.C.Tívoli a les 18 hores.

A més es podrà disfrutar durant tota la setmana (del 19 al 23 d'abril) del:
Mercat del Bescanvi, en el qual es podrà canviar els llibres antics i adquirir uns altres. Així podràs renovar la teua biblioteca!! de 18:00 a 20:00 hores.

Exposició:  20 anys de publicacions: visita l'exposició dels llibres que l'Ajuntament i L'IMCJB han publicat al llarg d'estos últims 20 anys. Biblioteca adults de 8:15 a 21:45 hores.

Concurs literari Juvenil de MICRORELATS: per las estudiants dels IES. de Burjassot 2n cicle de secundària i batxillerat.

I si amb açò no en tens prou, l'Espai Dona i l'IMCJB han preparat un parell d'activitats més perquè disfrutes d'esta setmana:

Dillluns 19, a les 19:00 hores en la Casa de Cultura de Burjassot: Conferència a càrrec d'Antonia Bueno. "Les dones, una altra mirada escènica"; un recorregut per les autors teatrals a través dels seues textos i les músiques de l'època.

Dijous 22 i divendres 23: Exposició de llibres en matèria d'igualtat a càrrec de Burjassot, llibres
junt al mercat del bescanvi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada